Pokemon go

Jag har redan börjat plugga inför höstterminen. Jag vet hur det blir när det väl är dags. Det blir så mkt på en gång så det är lika bra att vara ute i god tid.
Så nu har jag friskat upp minnet om polynomer, potenser och heltalsexponenter.
 
Jag längtar så till hösten! Jag vill ha mörkt och kallt och klä på mig mysiga kläder när jag går ut.Gosa upp mig i soffan med mysbelysning och något att sticka.
 
Och snart börjar Vega förskolan!
Jag passat på att uppdatera hennes garderob lite med inför skolstart nu när hm fått in nytt till hösten.
 
 
 
Idag har jag och barnen varit ute och jagat pokemons förresten. Kim har varit och jobbat i Stockholm så vi var tvungna att sysselsätta oss.
 
Jag sprang ivrigt med mobilen i högsta hugg och precis efter jag gastat att "här finns det ett pokestop!" Och vi rundat ett hörn på djärkneparkskola så fick jag syn på ett helt litet grabbgäng som uppenbart var där av samma anledning.
De titta lite konstigt på mig där jag kom med barn och barnvagn haha.
Men det var lugnt för när vi nästan var hemma dök Drowzee upp som jag och Castor hjälptes åt att fånga.
 
 
 
Har fixat i ordning bland lite foton på kakelugnen i vardagsrummet. Den ovan är en bild på min mormor när hon gifte sig för säkert 50 år sedan. 
Jag älskar den bilden.
Dels för att den är så gammal och rör att det äe en av få som finns på min mormor. 

Skola och inredning

Om drygt en månad kickar skolan igång igen och jag är antagen till samtliga kurser jag sökt, dvs kemi 1, biologi 1, fysik 1 och matematik 3. 
Den hör terminen kommer slutbetyget att sättas för mig. Det är därför min absolut sista chans att höja snittbetyget genom att göra prövning i de kurser jag har lägre än A/mvg pch plocka bort de som inte behövs.
 
Jag har 5 kurser att göra prövning i. Skulle jag lyckas höja mig till A i dessa och samtidigt lyckas få A i de övriga kurser som jag läser kommer jag hamna på 20 i snitt! 
Det skulle vara helt fantastiskt och gå ur med såna betyg! Jag tror jag kan klara det, med det kommer bli tufft. Hemskt tufft. 
 
Anyways,. Jag jobbar på här hemma med att få ordning. 
Idag har jag skruvat upp gardinstänger i sovrummet och fått upp gardiner. 
Jag älskar verkligen gardiner. De gör så mkt för ett rum. Helt plötsligt blev det så mycket mysigare. Jag känner mig tryggare och mer hemma nu när de är uppe. :) jag börjar verkligen trivas här! 
 
 
 
 

Numero 74

Ni kanske minns att jag i ett tidigare inlägg funderade på huruvida jag skulle välja sänghimlar i ljusgrå, ljus puder eller en av varje.
Jag funderade verkligen hårt och länge och bestämde till Slut för en av varje. 
 
Idag dök de upp med posten men vi stötte på en del oförutsedda problem när det kom till takets konstruktion så arbetet med att få upp dem blev mer komplicerat än vi räknat med. Gammalt jävla hus. Ingenting är som det ska..
 
Efter en vända på clas Ohlssons fick vi varje fall bukt med problemet.
 
Eftersom så mkt tid gick åt till problemlösning hann jag endast hänga upp den ena idag.
 
Här får ni ett litet smakprov på hur det blev :)
Två härligt överfiltrade bilder. ^^
 
 
 

Utmattning

Ligger i sängen och spanar mord på Youtube och väntar på att Kim ska komma hem från affären med snask. Jag behöver tröstäta.
 
Jag tror att jag är på gränsen till en utmattningsdepression. 
Det senaste året har jag pendlat mellan total orkeslöshet och att vara helt uppe i varv.
Jag kan vakna med energi i överflöd bara för att runt lunchtiden, eller över huvud taget när det blir för mycket runtomkring göra en totaldip och "säcka igop". All energi är som bortblåst,  lusten och viljan att göea saker obefintliga.
Ingenting är roligt och helst av allt vill jag bara lägga mig under täcket och försvinna.
 
Känslan kvarstår trots att jag höjt mina antidepressiva sedan en månad tillbaka. 
 
Jag hoppas det blir bättre snart. Jag vill inte vara såhär.