Halloween

Som de flesta i min närhet redan är fullt medvetna om älskar jag halloween! Och eftersom det nu bara är en dryg månad innan den stora dagen håller jag på och rannsakar interweben efter roliga halloween pyssel och dekorationer man kan göra själv. Det går ju att göra så mycket med bara papper, sax och lite färg. Jag har lite idéer själv men behöver ännu lite insperation. 
 
 

Finbesök

I helgen var min mamma från Uppsala här och hälsade på tillsammans med bror och syster. På lördagen besökte vi plantagen och Ingelsta köpcenter. Castor fick en jätte fin orkidé till sitt rum samt vinterkläder. Det blev en svart overall med ett par regnbyxor och regnvantar så han kan krypa ordentligt i snön i vinter. Castor gillar att vara ute bland folk. Han var helt överlycklig när vi turades om att bära runt på honom. Han skrek glatt och skrattade.
 
På kvällen kom Kims familj över, och vi grillade. Våra föräldrar drack massor med vin medan vi andra spelade ps3.
Köpte gta V till Kim idag. Var mitt motiv att få ligga så kan jag i alla fall glömma det några veckor fram över :P Han lär inte slita sig från det där någon gång snart. Jag får skylla mig själv, borde ha vetat bättre.
 
 
 

Grabbarna grus ute på Bus

Efter en hel dags hårt plugg kände jag för lite frisk luft. Så jag bjöd över Amanda och Zackarias att göra mig och Castor sällskap i det mysiga höstvädret ^^
Våra pojkar är helt klart de snyggaste grabbarna i stan <3


 
 
 

Mitt kryp

Jag var bara tvungen att göra en liten uppdatering om Torven också. Han har nämligen börjat krypa ^^ eller ja, sorrt of. Sedan två veckor tillbaka så ställer han sig på alla fyra från magläge, och så "gungar" han fram och tillbaka tills han lyckas hasa fram sina ben någon cm eller två. Det ser verkligen askämpigt ut, men han är så söt :P Undrar när han får in tekniken och börjar krypa på riktigt?
 
 
 

 
Nä, nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp to schuuul. God natt :)

A

Just nu är det så stressigt med skolan. Än så länge har vi haft två uppgifter i veckan och precis när jag trodde att jag kunde pusta ut dök det upp fem nya som ska vara klara inom loppet av en månad. Pöh! Igår fick jag i alla fall tillbaka min 10 sidor långa uppsats i Hälsopedagogik. Jag tyckte den var skitdålig och förväntade mig inte ens ett E. Men hör och häpna, det blev faktiskt ett A :D Känner mig otroligt nöjd!! Jag visste inte ens att det var möjligt att få ett för jag har aldrig lyckats innan trots hårt arbete. Visst la jag ner mycket arbete även den här gången, men anledningen till att den över huvud taget blev så invecklad och lång var för att jag förvirrade mig själv i all fakta. Sådär som jag brukar göra när jag tror att saker är svårare än vad de egentligen är. Men men, det gick ju bra ändå. Ibland lönar dig sig att vara hypokondrisk :P Man lär sig mycket om kroppen. 

6 månader

Oj vad tiden går fort och vad länge sedan det var sist jag skrev :O Så mycket har hänt sedan dess. Får dock ta det i ett annat inlägg.
 
Anyhow, igår blev Castor 6 månader ! Så stor! Hjälp. Lika bra jag packar väskan och sätter ut han i trapphuset för snart flyttar han hemifrån. Min lilla torv :P
 
Äntligen har det blivit höst också. Jag älskar hösten! Älskar halloween också, så de senaste dagarna har jag försökt hitta en halloween dräkt till Torven. Det finns en hel del söta grejer, men jag ville hitta något han kunde ha på sig hela dagen utan att bli tjurig i, något bekvämt. Så idag, när jag var på stan med Amanda, kom jag av en slump över en svart skelett pyjamas och ett par skelett strumpor. Perfekt!
 
 
Pyjamas från Åhlens och strumpor från H&M.