Tiden

Oj vad tiden går fort och oj vad mycket som hinner hända på den.
För ett år sedan vid den här tiden, hade jag precis fått reda på att jag var gravid! Och Amandas och Linus hus brann.
På fredag blir min son 4 månader och jag närmar mig 25. Scary!! Nu tycker jag att den får sakta ner lite. Jag är inte redo att bli gammal och jag vill inte att Castor ska bli vuxen riktigt ännu.
 
Det var länge sedan jag skrev sist såg jag. Jag antar att jag tröttnade. Nu hade jag lite tid till övers och kände för att uppdatera. 
Hade för övrigt inga cellförändringar på cellprovet. Så ingen livmoderhalscancer. Då har jag väl någon annan cancer, för någon jävla cancer har jag! Känner det.
Kom in på skolan till hösten också! Yey =) Ett och ett halvt års undersköterske utbildning och sedan blir det jobba ett år för att till slut söka vidare till obduktionstekniker utbildningen på Åsö.
har börjat träna. Började gymma istället, det var segt med Olgas bok. Sprang en mil andra dagen på gymmet, så känner mig ganska nöjd. Projekt Beachbody 2014 har satts i rullning.

Castor sover hela nätterna nu utan att vakna och sover dessutom i sitt eget rum =) Jag har flyttat in till Kim i sovrummet igen. Det känns skönt. 
Zackarias kom med kejsarsnitt den 10 juni (tror det var den 10'e) och Amanda och jag spenderar hela våra mammadagar tillsammans !! Vi går ut och går och sitter i parken. Det är så skönt att ha någon att dela dagarna med!