11 månader

Idag blev Castor 11 månader! Det firade vi med pizzakväll. Castor fick smaka pizza för första gången i sitt liv. Det var gott.

 
11 månader innebär att om bara en enda månad är han ett helt år! Har fortfarande lite svårt att förstå att han blivit så stor så fort. Känns som det var igår vi låg på BB. Den 22 mars ska vi ha ett årskalas och då kommer hela min familj, både mammas och pappas, ner från Uppsala och hälsar på.

Kim och jag tänkte försöka få ihop pengar till en ny bilbarnstol till Castor i födelsedagspresent då han växt ur babyskyddet.
Har kollat mycket på Akta graco belogic som tydligen ska vara en riktigt bra och säker stol. Vi hade akta graco i babyskyddet med så det är ju för oss ett redan bekant märke.
Däremot har jag efter lite efterforskning förstått att belogic är ganska klumpiga att sätta in och flytta runt mellan olika bilar, vilket är ett minus för oss då vi inte har en egen bil och därför kommer bli tvungna att flytta runt den mycket. Vi ska kolla lite närmare på olika alternativ i helgen.

 
 






Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback