Förskola

 Igår var jag och Amanda på tyret och letade förskolor till grabbarna grus. Amanda hade innan vår färd redan spanat in två stycken, så det blev att undersöka dessa två lite närmare.

Nummer 1 på listan var:

Kastanjegården

Kastanjegården låg belägen på lite av en innergård. Huset såg gammalt, men litet och hemtrevligt ut. Lekplatsen såg en aning fattig  och tråkig ut, men risken för att barnen skulle lyckas rymma tycktes minimal. Vi godkände kastanjegården som ett tänkbart alternativ men gillade inte idén om att 98 barn skulle trängas på denna lilla gård.


Vi måste ha sett ut som två tjuvar till mammor, som klättrade över låsta grindar och staket, spionerade genom fönster och bröt oss in genom portar för att ta oss dit vi skulle.

 
 
Förskola nr 2:

Tuppen
Var i kontrast till Kastanjegården både nybyggt och stort. Lekplatsen var enorm och det såg ut att finnas so much room for activities! Dessutom var det 80 barn kontra kastanjegårdens 98, med 5 avdelningar kontra kastanjegårdens 3. Våra mamma hjärtan var enade. Tuppen skulle bli grabbarna grus framtida hood.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback