Andrea

Usch! Idag har varit en riktig ångest dag! Och denna gång, pga av hypokondri. Jag har haft alla möjliga sjukdomar idag, men det värsta är att jag fått för mig att min son har dem med. Och att det är jag som smittat honom eller åsamkat honom dessa. =/ Ångesten blev ju inte lindrigare av att jag inte sovit något på drygt ett dygn. Castor har haft lite problem med magen pga ersättningen han äter och inte sovit mer än 10 minuter vid ett fåtal tillfällen.

Trots all ångest lyckades jag ta hand om honom helt själv, hela dagen, fram tills 18 då Kim kom hem från jobbet. Kim hade egentligen halvdag och skulle ha varit hemma vid halv fyra, men så krånglade tågen, som de gör varje gång Kim ska komma hem tidigare eller jag av någon anledning verkligen behöver honom hos mig. 
Imorgon är han i alla fall ledig, och på fredag. Jag mår alltid mycket bättre när jag får aktivera mig och socialisera. Det blir lätt att man sitter och tänker och analyserar för mycket när man är själv. 
Jag brukade i princip leva ihop med min granne och partner in crime Amanda tills nyligen. Hon är höggravid atm, med mycket smärtor och nyupptäckt graviditetsdiabetes. Plus att hon har sluttenta om några veckor. Pga allt detta har hon inte orkat umgås den senaste tiden. 
 
På fredag tänkte jag och Kim eventuellt gå på stan iaf och på söndag ska hans föräldrar ta Castor över natten. Då har Kim lovat att vi ska gå och se nya Evil dead på bio som jag har väntat tålmodigt på i snart hundra år känns det som. 
Förutsatt att min cancer inte har haft ihjäl mig innan dess såklart.
 
 
 






Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback